Valko Talent – Open stage / Avoimet kylät 2019 tapahtuma

Valkon kyläyhdistys osallistuu Avoimet kylät päivään järjestämällä Valko – Talent Open stage tapahtuman. Tapahtuma järjestetään Valkon Monitoimitalolla ja viereisellä lähiliikuntapaikalla. Pihalla on ”tapahtumarekka”, jonka lavalle kaikki halukkaat pääsevät esiintymään. Oletko sinä tai tunnetko jonkun taitavan laulajan, runon lausujan, miimikon, taikurin, soittajan, koira tanssijan tai haluat esitellä jotain muuta erikoistaitoa? Olette lämpimästi tervetulleita esiintymään haluamallanne tavalla. Jos haluat varata esiintymisajan, niin otathan yhteyttä. Esiintymään pääsee kyllä myös pitkin päivää aina, kun lava on vapaana.

Päivän aikana on luvassa myös yhteislauluhetki, jossa laulamme kaikille tunnettuja lauluja. Lisää ohjelmatietoja päivitetään tänne tapahtumasivulle.

Tapahtuma on avoin kaikille.

Paikalla buffet, jossa myynnissä makeita ja suolaisia herkkuja, mm. muurikkalettuja.