Palvelut

Kyläavustaja

Valkon kyläyhdistyksellä on tällä hetkellä kaksi kyläavustajaa. Heitä voivat tilata vakituiset sekä kesäasukkaat avuksi arjen askareisiin. Palvelu edellyttää kyläyhdistyksen jäsenyyttä. Mikäli et ole jäsen, veloitamme sinulta jäsenmaksun ensimmäisen kyläavustajan käynnin yhteydessä.

Tuntiveloitushinta 10 €. Työtehtävästä riippuen lisäksi kilometrikorvaus, esim. asiakkaan käyttäminen kaupassa autolla yms.
Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.

Kyläavustaja tekee jokamiestason töitä, jotka tukevat erityisesti ikääntyvien kyläläisten arkea. Tällaisia palveluita ovat mm. talonpito, pihatyöt, pienet kunnostustyöt, asiointi, siivoaminen, puiden pilkkominen ja jopa atk-tuki.  Töistä peritään pientä maksua.  Kyläavustaja ei kuitenkaan tee luvanvaraisia töitä, eikä työ kilpaile yksityisen yritystoiminnan kanssa.

Kyläyhdistyksellä on myös kylän yhteisiä tehtäviä omalle kyläavustajalle. Kyläyhdistykset antavat jo nyt paljon monipuolista työtä kyläavustajalle, ruokapäivistä ja ystäväpalvelusta skeittirampin ylläpitoon ja julkaisutoimintaan.  Yhdistyksen kylätalolla kyläavustajalle riittää tekemistä tilaisuuksien järjestämisessä ja yleisissä töissä.

KYLÄAVUSTAJAT tavoitat puhelinnumerosta 041 318 2097
Cilla Kettunen
Juha Heikkilä 
Tavoitettavissa puhelimitse arkisin 9-16