Teatteri – Kummituskekkerit

Valkon Kyläyhdistys on tilannut Kummituskekkerit nimisen lastennäytelmän, joka esitetään lauantaina 7.10. klo 15 Valkon Monitoimitalon liikuntasalin näyttämöllä.
Olemme saaneet avustusta Paikallisesti Hyvää 2016- kampanjasta ja paikallisilta yrityksiltä, joten teatteriesitys on ilmainen. Esitykseen ovat tervetulleita kaikki kyläläiset, sinun ei tarvitse olla kyläyhdistyksen jäsen.

Valkon Monitoimitalolla on la 7.10. buffetti auki klo 14.30 lähtien. Buffetista kätevästi naposteltavat näytökseen, voit maksaa ostokset myös pankkikortilla.

Varsinaisia teatterilippuja ei näytelmään jaeta, mutta paikka kannattaa varata, koska katsojamäärä on rajoitettu. Ilmottautuminen teatteriesitykseen ja mahdolliset lisätiedustelut:
soittamalla puh. 040 586 5425 (Outi) tai
s-postitse: valkonkylayhdistys@gmail.com.
Ilmoittautuminen 2.10. mennessä.

Ilmottautumisen yhteydessä tarvittavat tiedot: montako paikkaa varataan ( max. 6 paikkaa/ilmottautuminen) ja aikuisen varaajan nimi ja puhelinnumero.

Näytelmä kestää noin 45 min ja on tarkoitettu yli 3-vuotialle lapsille ja siitä ylöspäin. Näytelmän teemana ovat rohkeus ja rehellisyys. Itse näytelmästä lisää tietoja: www.hevosenkenkä.fi.