Kylä- / Turvallisuuskävely 2.5.2019

Valkon kyläyhdistys järjestää yhdessä Loviisan kaupungin kanssa Valkossa Turvallisuus- / Kyläkävelyn 2.5.2019,  joka toteutetaan osana kaupungin turvallisuusohjelmaa. Turvallisuuskävelyihin voi osallistua jokainen halukas kyläläinen. Kaupungin puolelta kävelyyn osallistuu vapaa-aikatoimen edustaja, teknisen puolen edustaja ja perusturvasta lasten ja nuorten palvelupäällikkö ja hyvinvointikoordinaattori. Kävelystä tehdään pöytäkirja ja ehdotetut toimenpiteet pyritään saamaan korjatuksi/käytäntöön ja niistä raportoidaan myös kyläyhdistykselle.

Aikataulu

1) Kokoontuminen Monitoimitalolla klo 15:30, käydään läpi käveltävä reitti

2) Kävely ja huomiot  noin 1 h

3) Paluu Monitoimitalolle tarjolla välipala

4) Kooste ja mahdollisuudet havaituille korjauksille noin klo 17.30.  Mukaan voivat tulla kaikki kyläläiset, myös ne jotka eivät voi osallistua kävelyyn.

5) Li- Marie Santala / Silmu-kylät : Ajankohtaista Silmu -kylien toiminnassa, Kyläsuunnittelu

6) Tilaisuuden päätös viimeistään klo 19.00

Tervetuloa!