Valkon alueen eläkeläisille kotiapua

Valkon kyläyhdistys on palkannut kesätyöntekijöitä ja järjestämme tänäkin kesänä (ajalle 6-17.6 arkisin 10-14) Valkon alueen eläkeläisille suunnattua siivous- ja kodinhoitoapua. Ohjelmassa mm. non-stop mattopesula Valkon matonpesupaikalla, johon mattoja voi tuoda pestäväksi (tai tarvittaessa järjestämme matoille noudon ja palautuksen). Kesätyöläiset suorittavat myös erilaisia kotitaloustöitä (ikkunanpesu, imurointi, lattioiden pesu, tamppaus, puutarhanhoitoa ja muita pihatöitä, jne).

Avustettavan henkilön ei tarvitse olla kyläyhdistyksen jäsen. Palvelu on kokonaisuudessaan maksutonta mutta halutessaan siitä saa suorittaa vapaaehtoisen maksun, joka käytetään kesätyöntekijöiden bonuksiin.

Mikäli tiedät Valkon alueella asuvan eläkeläisen, joka saattaisi tarvita apua niin vinkkaathan siitä tai jos haluat asiasta lisätietoja niin tavoitat meidät: valkonkylayhdistys(at)gmail.com, messengerin kautta tai soittamalla Teemulle 040-584 2574.

Pidätämme oikeuden määrittää työnkeston per kohde (riippuen asiakasmäärästä) sekä oikeuden olla vastaanottamatta työtä joka ei sovi annettuihin määreisiin.