Siivous ja kodinhoitoapua Valkon eläkeläisille!

Hei,
ensi maanantaina kyläyhdistyksessä aloittaa kaksi kesätyöntekijää (Jenna & Alina). Seuraavan kahden viikon ajan (26.7-6.8) kyläyhdistys  tarjoaa Valkon eläkeläisille erilaista siivous/kodinhoitotöitä (ikkunan pesua, imurointia, mattojen tamppausta jne)
Lisäksi pidetään non-stop mattopesulaa Valkon matonpesupaikalla (noudamme ja palautamme tarvittaessa matot pesuun ja takaisin) molempina viikkoina ainakin keskiviikkona ja perjantaina (säävarauksella).
Avustettavan henkilön ei tarvitse olla kyläyhdistyksen jäsen. Palvelu on maksuton Valkon alueen eläkeläisille, mutta halutessaan siitä saa suorittaa vapaaehtoisen maksun, joka käytetään lyhentämättömänä kesätyöläisten bonuksiin 😊
Mikäli tiedät Valkon alueelta eläkeläisen, joka saattaisi tarvita apua niin vinkkaathan siitä tai jos haluat asiasta lisätietoa niin tavoitat meidät: valkonkylayhdistys(at)gmail.com, messengerin kautta tai soittamalla Teemulle 040-5842574.
Pidätämme oikeuden määrittää työnkeston per kohde (riippuen asiakasmäärästä) sekä oikeuden olla vastaanottamatta työtä joka ei sovi annettuihin määreisiin.