Valkoon haussa uusi kyläavustaja 1.11.2021 alkaen

Valkon kyläyhdistys ry Loviisasta hakee uutta kyläavustajaa Kyläavustajaksi haetaan omatoimista ja reipasta henkilöä. Tehtävään haetaan pitkäaikaistyötöntä, jolla on 100-% palkkatukikelpoisuus. Työsuhteen toivottu aloitusajankohta 1.11.2021, aloituspäivä on myös sovittavissa. Määräaikainen työsuhde 12 kk. Osa-aikatyö 26 h/vk, palkka 1477,45 €/kk.

Työsuhteen voi aloittaa myös työkokeilulla ja toimia jo olemassa olevan kyläavustajan työparina. Työkokeilujakson jälkeen on mahdollista siirtyä palkkatukityösuhteeseen, jos suoriutuu tehtävistä hyvin ja palkkatukiehdot täyttyvät. Tehtävässä ei välttämättä tarvita autoa, taajama on tiivis asuinyhteisö ja avustettavat työkohteet lähellä, pyöräkin riittänee kulkuvälineeksi. Toimipiste sijaitsee Valkon kyläyhdistyksen monitoimitalolla Pitkäniityntie 62, 07910 Loviisa.

Kyläavustajan työskentelyalue kattaa Valkon kyläyhdistyksen toiminta-alueen. Kyläavustajan alustava toimenkuva Työtehtävän pääasiallinen laatu työsuhteen alkaessa on kyläavustajatoimintaa, johon kuuluu erityisesti ikääntyvien asukkaiden avustaminen arjen askareissa.

Tyypillisiä työtehtäviä ovat:

  • Kausittaiset pihatyöt
  • Pienimuotoiset kiinteistökohtaiset kunnostamistyöt
  • Kotitaloustyöt
  • Asiointitehtävät
  • Osallistuminen kyläyhdistyksen tapahtumien järjestelyihin
  • Muut työnantajan kanssa sovittavat tehtävät

Valkon kyläyhdistys ylläpitää tiloissaan kirjastotoimintaa muutaman kerran viikossa ja huolehtii monitoimitalon yleisestä siisteydestä. Näihin liittyvät työtehtävät kuuluvat myös toimenkuvaan. Työ on kirjastotoiminnan lisäksi, lähinnä kotitaloustyötä ja muita ulkoaskareita. Hakijan osaamistausta huomioiden voidaan kyläavustajan työnkuvaa täsmentää.

Yhteydenotot:

Jari Kurjonen

työvalmentaja Työtä kaikille -hanke

Suomen Kylät ry

045 112 9441

jari.kurjonen@suomenkylat.fi